EPISODUL 1:

PIRAMIDA LIBERTATII FINACIARE

ABoneaza-te la NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi anuntat cand apare un nou podcast

DESPRE NOI

Eusebiu Burcas

Misiunea mea este să-mi ajut semenii să-și fructifice potențialul și să trăiască în bunăstare. După o primă parte a vieții trăită în mod egoist și arogant am aflat că adevărata bucurie o trăiești doar când oferi ceva semenilor tăi.

Am parcurs o parte a drumului financiar ajungând foarte degrabă la mulți bani și nu am câștigat decât mândrie și înfumurare.

Apoi mi-a fost dat să pierd tot, probabil pentru a învăța valoarea oamenilor, dincolo de cea a banilor. Sunt recunoscător tuturor celor care m-au sprijinit, m-au susținut sau poate uneori m-au îmbrâncit să ajung până aici. 


Astăzi reconstruiesc cu atenție, cărămidă cu cărămidă, edificiul unei bunăstări autentice și solide împreună cu și pentru cei care vor să crească.


De la broker la director de vanzari si apoi la consultant de management și trainer sunt de peste două decenii în slujba antreprenorilor, managerilor și a tuturor care vor să aibă alături un expert în mânuirea banilor și creșterea bunăstării.


Abecedarul vieții este mereu deschis pentru mine și mă bucur că pot fi de folos întreprinzătorilor, tinerilor și mai ales copiilor pentru a-și găsi rolul și a se bucura de viață.


Andy este unul oamenii de autentică valoare care mi-au îmbogățit viața și ale cărui cărți le citeam cu bucurie și aproape cu nesaț în perioda regăsirii personale.


Acum mă bucur să fiu printre prietenii și colaboratorii lui pe drumul de creștere a liderilor și antreprenorilor români. Andy, îți multumesc pentru că facem împreună acestă lucrare!ă.

Andy Szekely

Am inceput acum 22 de ani munca de pionierat in dezvoltare personala in Romania.


Mai intai, am organizat seminarii publice pentru cei interesati de autocunoastere, cu traineri straini. 


Apoi am prins curaj si am inceput sa scriu carti si sa construiesc programe de training.


Romanii sunt extraordinar de talentati, dar societatea nu se bazeaza pe incredere, iar asta ne dezbina.


Ma refer la increderea in semeni, la increderea in sine, la increderea in viitor.


Astazi construim o scoala de leadership care pornete de la fundamente: increderea, respectul, integritatea, preocuparea pentru performanță.


Cartile pe care le-am scris, speakerii de top mondial alaturi de care am vorbit pe scenele lumii, companiile cu care am lucrat, tarile in care am tinut cursuri, comunitatea pe care am construit-o.... au fost doar R&D.


Important este ce putem face de acum incolo. Un lucru esential pentru viitorul romanilor este sa invete sa preia controlul banilor.


Asta duce la stabilitate si libertate. De acolo, se pot construi business-uri, cariere, proiecte sociale… si o tara in care copiii nostri sa isi doreasca sa traiasca. In asta cred.


De asta exista acest podcast. Multumesc Sebi Burcas pentru acest parteneriat.

Copyright 2024 Master My Money